nov
3

1. meccs: ugyanaz a kezdőcsapat, szlovákok agresszívan kezdenek. Az első negyedórában mégis Dzsudzsák lövését kell védenie Muchának, szép lassan átvesszük az irányítást. Egy kontrát követően Elek óriási hibájából azonban Holosko szerzi meg a vezetést. 0-1.
A második negyedórában is a gyors Jendrisek kontráira építenek a szlovákok, mi meg sorra hagyjuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket.
Az első félidő végén kevesebb helyzetet hagyunk ki, mert kevesebb is van.

Gerától több kéne, Kollát II.-t Horváth G. váltja. Pölöskei és Dzsudzsák játszik elfogadhatóan.

A második félidő elején Dzsudzsák labdáját Póth fejeli a kapus lába között a hálóba. 1-1. A gól után megint belehúznak a szlovákok.
A második félidő közepe újabb Elek paródiát mutat be, a szlovák helyzetet követően csere is van, Löw jön Elek helyére.
A meccs végén is a vendégek aktívabbak, Gerát Czvitkovics váltja, gól már nem esik.


2. meccs:Gera helyén Czvitkovics, Elekén Löw, Kraveczén Horváth G. kezd. A kapuban pedig Fülöp helyett Köteles. Holoslo a 3. percben óriási bombagóllal szerez vezetést. 1-0. Parázs támadó jellegű meccsnek indul. Horváth beválogatása nem volt jó döntés, lélekben máshol jár. Egy érvényes gólt nem ad meg a bíró les miatt, szerencsénkre. Az első lövést (Dzsudzsák) védi a szlovák kapus, a másodikat (Póth) is, a harmadik bevetődőt (Rudolf)már nem. 1-1.
A félidő közepén szakadni kezd az eső. Rudolf egy szlovák szerencsétlenkedést követően pöcköli be közvetlen közelről. 1-2. Most már két gól kell a szlovákoknak. Gyerekek! Kuckát Horváth G. csak nézi, Löw se lép, begyalogol szinte a kapuba  labdával. 2-2.
A félidő végén helyzet itt is ott is, gyors és jó meccs. Sajnos Löw és Juhász pocsékul, Horváth gyengén játszik, Holosko és Jendricek sokat mozoghat a pályán. Egy szlovák kpaufa és egy nagy helyzet marad ki, Pölöskei mentett.

A második félidő elején Kravecz van már a pályán Löw helyett. Helyzet nem volt.
II. félidő közepe: Stoch lövését üti ki Köteles. Csak szögletek és nagy küzdelem. Dzsudzsákot Elek váltja?!? Védekezni fogunk?
Utolsó negyedóra: óriási a küzdelem, próbáljuk megtartani a labdát, egyszer Vass nagyon eladja, Kötelesnek kell mentenie. Öt percre Horváth G. helyére Hajnal jött be. Távoli lövésekkel próbálkoznak a hazaiak. A 92. percben Jendrisek hatalmas bombája a felső lécről vágódik Köteles orra elé. A végére nyomnak a szlovákok, hiába. Kijutottunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://haverfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr163350154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása