nov
4

Elég a döntelen a házigazdák ellen. Ha a portugál-horváton dönci van, akkor mindenképpen továbbmentünk.
Megszületett a VB-selejtezők sorsolása, a második hely nagyon kötelező! Spanyolország, Észak-Írország, Ciprus, Azerbajdzsán, Grúzia.
Újra 4-4-2 lesz. Kezdő: Fülöp - Korecz, bencze, Kravecz, Pölöskei - Kollát II., Dzsudzsák, Vass, Koman - Bartha J., Póth. Teljes átalakítás.

4. perc: Jelen otthagyta Kraveczet, Fülöp lábbal védte később a lövést. Koman felrúgta aztán Jelent, de nem kaptak 11-est.
14. perc: Kollát II. masírozott végig a balszélen, háromszor is beadhatott, de a védők résen voltak.
24. perc. Kravecz ezúttal szépen szerelte Jelent, nehéz lesz fogni a lengyelt. A szögletnél Krychiowiak fejesét fogta Fülöp.
36. perc: Kollát II. adott Bartha J.-nek labdát, aki kicselezte Perquist és a bal alsóba lőtt, szép volt! 1-0.
38. perc: jelent rendesen aprítjuk.
45. perc: óriási ziccerbe került Póth, de sokat várt és a védők becsúsztak

Nem sima meccs, Vass bizonytalan, elöl ugyan miotiváltak a fiúk, de nem elég precízek. Két csere is a szünetben, Koman, Kollát II. le, Lázár és Kollát I. fel.

55. perc: két távoli lengyel próbálkozás megy mellé. Eléggé letámadnak.
59. perc: olyan volt mintha Pölöskei beadni akarná, azonban a sarok felé szállt, Boruc csak bravúrral tolta szögletre. Dzsudzsák szögletét Pölöskei fejelte a felső lécre.
68. perc: Bartha J. helyére Rudolf érkezik.
70. perc: Krychowiak nagy lövését tornássza ki Fülöp. Egészen Rudolfig pattan a labda, aki végigszáguld a pályán, majd az alapvonalról gyengén beadná, a kapusé lenne simán, de egy lengyelen megpattan, pont a beélrkező Póth elé, aki bepöccinti. 2-0.
78. perc: Boenisch visszahúzta Póthot, ezért járt a sárga. Dzsudzsák szabadja alig megy mellé.
86. perc: a lengyel 16-os előtt passzolgatunk, a lengyelek nem bírják megszerezni a labdét, Boenisch megunja és felrúgja Kollát I.-et. Sárga, volt már neki egy, így kiállítás! A szabadrúgást Dzsudzsák lövi el, a kapufáról befelé pattan. 3-0.
90. perc: bencze fejelt fölé egy szögletet követően.

7 ponttal jutottunk tovább, Kravecz, Póth és Dzsudzsák kimagaslott a lengyelek ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://haverfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr433353903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása